Lite gött




Lite av min dag









Innan pw




Glamorös middag innan utgång




Kvarg, banan och vaniljte




Wednesday

Jösses vad sakta min skoldag gick! Trots detta slutade jag tidigt (14:30) och kollade på film på en av mina fyra lektioner. Det har gått väldigt segt idag helt enkelt! Stannade kvar i skolan och pluggade till religionsprovet imorn med Mikaela till cirka 15:45 så det kanske beror på det. Efter det cyklade jag raka vägen till gymmet och tillbringade ca 1,20 h där. Även det gick segt, orkade bara löpa 3,5 km, sen sa min kropp nej. Det hjälpte inte heller att jag svettades så mycket att svetten rann ner i mina ögon och typ gjorde mig blind, fyy vad det svider med svett i ögonen alltså! Så efter det blev det lite arm- och magträning innan jag cyklade hemåt.

Har nu duschat och fått i mig lite käk och ska nu plugga lite till religion i en timme, sedan ska jag slappa framför tv:n! 😇





Superfrulle




Lite sweaty blev jag allt!




Är ledig idag så var ute på en löprunda förut vid 1-tiden! Sjukt skönt, det blev en 5-kilometare! Det hjälper en del av att jag springer i världens absolut bästa skor, älskar dom alltså! Tidigare hade jag ett par gamla adidas och med dessa Nike märker man verkligen skillnad. Det va jättefint väder och solen lyste, som den även gör nu. Nu har jag duschat, ätit och fixat mig och ska till stan och möta O'Neil :)!

Frulle




Så sjukt gott!!!




Food


Pulled pork (fläskkarré) 
2 kokta ägg
Massa sallad
Coleslaw

Hur gott som helst! 

Food and running




Fan vad gött! Drog mig ut på en löprunda idag och slog rekord distansmässigt! Har faktiskt aldrig sprungit så långt tidigare så är riktigt stolt! Detta firas med en måltid och lite plugg på det! 🎉

Frukost innan skolaaaan




Gym





Sådär ja!




Nytta




Plugg och lite gott



Mandlar är så sjukt gott! Pluggar organisation och ledarskap för tillfället, tack och lov är det bara en liten uppgift. Efter det blir det lite psykologiläsning och efter det ska jag nog baka!

Pw



Gud vad skönt! Promenerade hela 7 km i det fina vädret! Bra början på en seg söndag :)

Cozy




Myyys efter allt plugg




Mellanmål och plugg


Smoothie:
1 äpple
1 banan
Naturell yogurt
Krossade linfrön
Kokos
Solrosfrön

RSS 2.0