MÅNDAG - ny vecka

Vaknade rätt utvilad imorses men kände som vanligt inte för att gå till skolan. Dock gick jag ändå, i ösregnet. Började dagen med biologi som följdes av matte och naturkunskap, fick sluta tidigare så det var skönt. Kom hem och gick o la mig och somnade tills kl 6, då jag lagade mat och åt med pappa och syster. Han skjutsade sedan mid direkt till Mikaela där vi bakade kladdkaka till klassen tills imorgon, gottgott :) Kom hem vid 9-tiden och har sedan dess gjort en engelskaläxa tills på onsdag.
 
Nu ska jag kolla X-factor US, undra vem som åker hem idag?1
 
söt minipizza från igårkväll som åts framför Solsidan och Hellenius hörna
 
glada men trötta jag imorses!
 

SATURDAY

Har egentligen inte gjort alls mycket den här skolveckan, det har vart väldigt lugnt men har ändå inte orkat eller tänkt på att blogga, haha. 
Helgen började i alla fall igår med att jag drog hem till Mikaela efter skolan och va där tills hon tog tåget till Kalmar över helgen. Då körde hennes snälla mamma mig till min syster och där blev jag kvar resten av kvällen med henne, hennes kille och min lillasyster. Vi snackade, skrattade, lagade mat, käka och tittade på X-Factor. Grym kväll, förutom att Malcolm åkte ur...
 
Idag satte jag alarm 9:45 och var på gymmet prick en timme efter det. Stannade där i ungefär, 1,15 timme, skönt. Eftersom jag fortfarande har ont i knät ville det inte springa på löpbandet idag heller så jag fick gå istället, men blev lika svettig för det haha. Körde även armar och crosstrainer + lite mage. 
Under dagen har jag inte gjort mycket, bara vart hemma och tagit det lugnt. Snart kommer Jenny och Jenny hit för lite chillande. Ska bli mysigt.
 
Imorn blir det upp tidigt igen för träning, i alla fall är det det jag har planerat! PUSS
 
glass från igår
och träning från idag!

a bunch of crap, but can't help being bored

Kärlek eller pengar? - 
Vin eller öl? - får nog bli..... vin ifall det var på liv och död typ, annars inget utav det haha
Dag eller natt? - ... kväll?
One night stand eller förhållande? - förhållande 
Tv eller internet? - internet, kollar aldrig på tv typ
Pepsi eller cola? - gillar inget utav det haha
Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - hemmakväll
Färgfoto eller svartvita? - färgfoto
Telefonkontakt eller face to face? - face to face
Bilddagboken eller facebook? - facebook, fast har tröttnat


Nio har du någonsin
Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - nej

Har du nånsin viljat ta livet av dig? - NEJ

Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja

Har du hoppat bungy jump? - nej, är så jävla höjdrädd

Har du nånsin varit med i en olycka? - har blivit påkörd av en annan bil men det är allt

Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej, I wish... 

Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - jaaaanaeeeeaaa

Har du nånsin tyckt att världen suger? - inte världen, men min värld ja 


Om dig:
Hur många barn vill du ha? - 2 eller 3 :)
Vill du gifta dig? - jaaa det vill jag nog
Rullar du spaghettin eller skär du den? - jag rullar den
Har du ätit sushi? - nej
Favoritglass? - allt med lakrits
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - haha vafan, 2 eller nåt
Humör? - GLAD
 

Fyra grejer

Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej
Har du en hund? - nej och vill inte ha någon, då jag blev biten av min kusins hund I HUVUDET igår
Sover du helst själv eller med någon? - med någon, skeda for life 
Tror du på spöken? - naaaeee, vet inte

Vem:
Vem älskar du? - min familj, pojkvän och vänner
Vem vill du bli full med? - haha mina vänner och min storasyster lääätt
Vem är den bästa artisten/gruppen? - ne-yo, drake, usher, nicki minaj
Vem pratade du senast i telefon med? - O'Neil
Vem är snällast i världen? - Min storasyster
Vem vill du prata med? - O'Neil
Vem sov du senast med? - O'Neil 
Vem kramade du senast? -  Mikaela
Vem kan berätta allt för dig? - Mikaela och O'Neil

SUNDAY EVENING

Har haft en bra helg med släkt och vänner. I fredags tränade jag med Mikaela efter skolan, kul att äntligen fått inviga gymkortet :) Efter det bar det av hemåt, för lite gott käk med familen och senare drog jag till Jenny där även appel befann sig. Jenny fyllde år i onsdags så vi hade med en present till henne och åt kladdkaka och lite så, mysigt! Pappa kom och mötte mig vid 12, sen cyklade vi hem och jag stensomnade nästan direkt, helt slut haha.
 
I lördags tog jag bussen till Överby med Mikaela under dagen och emot kvällen åkte min familj till min farfar som hade fyllt år. Där befann sig även min kusin som jag inte sett på jag vet inte hur länge så det var roligt att catcha up lite med henne! Blev även biten av hennes hund i huvudet, HAHA. Mamma körde hem mig lite tidigare och vi hämtade upp Mikaela och sen sov hon här. Vi myste med grönsaker och dipp bland annat, så jäkla gott. Idag vaknade vi upp vid halv 12 och gick ner och åt frukost, sedan åkte hon hem vid 2-tiden och en dess har jag inte gjort någonting typ. Pluggat lite, sovit i någon kvart, kollat på X-factor US, ja ni ser. Inget som är värt att skriva haha :) 
 
Bokade även tågbiljetter til O'Neil förut!! :D Är så sjukt glad att jag spricker. Nu är det bara 19 dagar kvar och sen är jag dääääär! Har aldrig längtat så här mycket. Det är det ända som motiverar mig att typ plugga, träna och allt annat under de kommande 19 dagarna haha. Sounds funny but it's true...!
 
fick syn på den här charmiga bilden och kom på att jag gjorde ansiktsmask idag också! Min fina syster ville vara med på bild men försvann lite för snabbt, hehe

wohooooooooooooooo.....

Var ett tag sen jag skrev här haha, mend det är så lätt att det blir så ibland för mig. Orkar inte berätta allt jag har gjort sen jag skrev förra gången (+ att jag typ inte har gjort någonting hahaha) för det orkar jag inte.
 
 
Började i alla fall vid 12 idag och hade bara en lektion. Gick från och till skolan så var hemma runt halv tre ungefär. Fick flippade tankar på vägen hem så bestämde mig för att gå ut och springa, vilket inte händer mig ofta längre. Tog mig till min syster med andan i halsen och stannade där en stund innan jag lunkade hem igen. Nu sitter jag här, har precis ätit hamburgare och pluggat. Har prov imorgon så ska plugga lite till, sedan orkar jag inte mer. Plus att x-factor USA kallar på mig haha. Mycket grymmare program än det svenska måste jag säga! 
 
Whatever, enough with talkin' a bunch of craaaaaap
 
me today

RSS 2.0