SOME PICS FROM TODAY

Några bilder från idag när jag och Mickan cyklade till överby, bästa vädret iår!

SUN SUN SUN

Idag är det skitbra väder ute! Eller, det är sol i alla fall. Sitter just nu och väntar på Jenny som kommer snart, sen ska vi ut och hitta på något.
#SUNGLASSES ON

#SHORTS

Gina Tricoct 349 :-


hemma



Kom hem från Överby för en stund sen. Fick med mig ett par shorts hem som jag lägger upp snart. Har hunnit äta och rensa min garderob. Nu och ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, känner för att vara hemma men får se hur det blir. Ha en bra lördag!

ALMOST SUMMER?!


Sitter och väntar på att Jenny ska komma hit, sen bär det av dit Överby via cykel! Ska bli FETING nice i det AWESOMA vädret. #THANKYOUJESUS

SHUTTER ISLAND

Sitter här och snörvlar medans jag tittar på Shutter Island som går på tv. Riktigt bra film faktiskt, men man får en riktig mindfuck, speciellt första gången man ser de haha. Har dock sett den några gånger så fattar koncepten rätt så bra ;)
Får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon, men hoppas att jag gör det eftersom det blir så jobbigt att missa saker. Vi får hoppas på det bästa!

-

Lovin' you wasn't enough

STAN

Gick ner till stan med Jenny i jakt på en ny foundation, som jag fick med mig hem. Vi gick även och satte oss vid bryggan en stund. Mysigt!

finaste!

TODAY's LUNCH

Skinksallad med ägg

WORKOUT AFTER SCHOOL

Slutade kvart i 11 idag och hade tänkt att ta mig till gymmet direkt efter men eftersom att jag fick en typ brainfreeze påväg hem på grund av det kalla vädret och regnet (haha) så valde jag att träna lite hemma istället. Värmde upp lite och joggade fram och tillbaks här uppe (hahahaha) och gjorde lite olika situps, armhävningar, ryggövningar och rumpövningar. Blev riktigt varm och jobbigt var det!!
mitt i träningen

HAVREGRYNSGRÖT

Har nog helt ärligt aldrig smakat på havregrynsgröt i hela mitt liv, inte vad jag kan minnas i alla fall. Så nä jag kom hem fick jag bara en idé at göra det. Skivade banan och hade honung på. Det var ju inte så jävla gott asså haha... blev ju inte ens mätt heller! men har hört att det är nyttigt så får väl äta det ibland i fortsättningen!

school....

Sitter i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja så jag kan åka hem... Börjar bli fett skoltrött alltså. 
När jag kommer hem ska jag gå ut och springa, har inte gjort det på jättelänge så jag längtar verkligen! Sedan blir det lite plugg för min spanskaredovisning imorn. Nu ska jag kika lite bloggar, lateeeeeer
bild på mig från nyårsafton

OFF TO ENGLAND!

I'LL BE BACK ON TUESDAY! C YAA

RSS 2.0