Indoor Walking




Mellandagsrea

Har vart en sväng på Överby med min syster imorse, va där redan vid halv 11. Helt kaos med tanke på mellandagsrean... Men fick med mig lite saker hem i alla fall, gött det!

Nu ska jag snart äta middag här hemma tillsammans med några gäster som kommer alldeles strax. Senare blir det att träffa Sofia hoppas jag! Puss


Heeelt awesone!


julmiddag!




@ the gym

Har precis kört ett Indoor Walking pass och väntar nu på att CX WORX ska börja! Är helt slut men det ska man fan vara haha. Starting to get fit!






Quizkampen, te och lussebulle

Kom precis hem från skolan och sitter nu på mitt rum och tar det lugnt innan jag ska börja plugga spanska och senare biologi. Spelar quizkampen som jag har blivit lite besatt drt senaste haha. Hur kul kan det va liksom?




Sovmorgon hell yeah

Börjar inte förrän 13:10 idag, sjukt skönt! Trots det gick jag upp vid kvart i tio eftersom jag ska kunna sova ikväll också, men hann ändå sova ut! Har duschat,sminkat mig,och bara tagit det lugnt. nu har jag precis gjort lite mat som jag ska äta innan jag tar en promenad till skolan :-) slutar kl 4, hör kanske av mig senare idag. Puss


BIRTHDAY PARTY

Nästan precis hemkommen från min kusins släktkalas. Så söt är hon, min lilla kusin fyllde 10 år! Det firades med massa presenter och god mat. Följde med min syster och handlade påvägen hem.

Nu ska jag bara ta det lugnt enda fram tills jag ska sova. Sjukt vad helgen går snabbt, kan inte fatta att det redan är måndag igen imorn...


min fina kusin <3

sunday breakfast + iPad

.
Sitter och äter frukost, försöker att få borr min halsont med hjälp av te men det verkar inte hjälpa, fan. Dagens planer är i alla fall att göra lite psykologi, kolla på lillsyrrans dansuppvisning och efter det gå på kalas hos min kusin som fyllt 10 år!

Have a good one


ångrar livet

sitter på tåget och inser att jag har glömt mitt smink hemma. behöver inte säga mer än så

#On my way

Nu sitter jag på ersättningsbussen till Göteborg och väntar på att den ska åka! Can't wait! Bara det jag ville säga haha, bloggar nog ett ytterst intressant inlägg (eller inte) sen när jag sitter på tåget :-)

Sjukt smidigt att blogga från mobilen ju, speciellt när man åker buss och har tråkigt haha!

LATER






testing

testar att blogga från mobilen, verkar ju gå bra hittills! ligger nu i sängen o ska snart sova. imorn efter skolan drar jag till Stockholm och O'Neil!

Godnatt!


bild från igår, la mig i skolan o somnade typ medans jag väntade på mikaela o maria hehe

RSS 2.0