Runner

Tog mig en löptur till Mikaela alldeles nyss och hämtade mina saker från i torsdags. Tog min cykel hem och cyklade i racerfart för att bli extra svettig haha. Ikväll blir det kräftskiva här med familjen!


Great run this afternoon!


Lunch


RUN BITCH RUN

Lång dag idag från 08:15 - 15:45, men fick som tur sluta redan 15:10 vilket kändes väldigt skönt. Cyklade till stan med Maria en snabba och lånade en bok, för att sedan komma hem och äta, glo lite tv och sedan dra ut på ett löppass på 5 km. Det gick faktiskt skitbra idag även fast jag var hur trött som helst och inte alls sugen på att dra ut egentligen. Faktum är att jag slog nytt personbästa som alltid är kul!!


T.G.I.F

Happy friday!


Repeat, fruits and SATC tonight as well


Fruits and SATC


Gym innan första dagen i skolan..

Fyfan, mår illa efter löpning på gymmet. Nu blir det armar o rumpa , seeeees


Glömde bedövade bilden


07:54

Yup, it's 07:54 och jag kom precis hem från tandläkaren där jag hade tid 07:00... Trodde det skulle va jobbigare att gå upp men det gick faktiskt bra :) förutom det är jag bedövad i halva ansiktet upp till ögat pga att jag lagade ett litet hål, herregud vad han sprutade in bedövning asså... Fy

Ska lägga mig o läsa lite, eventuellt sova, när dagen har dragit igång på riktigt (= 14:00) haha ;) så har jag saker planerade! See yaa


Lunch


Svetten bara rinner!!!

Blev nyss en löptur på 4,7 idag som igår och jag lyckades slå nytt personligt rekord! Alltid lika kul :) svetten bara rinner, helt sjukt!! Ska laga mat nu så jag hinner eftersvettas, sedan blir det duschen!


After working out

Kom precis hem från en löptur på 4,7 km och jag kommer tillbaka väldigt nöjd! Varmt va det men det lyckades jag trotsa :)

Svetten rinner, sitter nu på verandan och eftersvettas medan jag läser en bok och äter kexchoklad :) mums!


RSS 2.0