SUNDAY

Kom hem för en stund sen, var och åt pizza med två av mina nya goda vänner jag fått på gymnasiet, och sen träffade jag även en till :) Kulkul, även fast pizzan inte var så god så var det en rolig kväll ändå, brukar annars bara sitta hemma på söndagskvällar och ha ångest över skolan nästa dag.

Nu ska jag snart hoppa i säng, hörs imorn!

HELIG

Säger bara en sak; MICHAEL JACKSON ♥

EARCUFF

Ur&Penn 39:-

GETTIN' MONEY

Blen nyss 1000 rikare, det är nice det. Nej men, det är egentligen en för tidig julklapp från min farmor och farfar eftersom att dom åker iväg till Indien i två månader. Men väldigt gött med lite cashflow såhär innan jul = bättre julklappar kanske?

HAIR

inpsired by http://www.youtube.com/user/DulceCandy87?blend=1&ob=4#p/u/4/qUnx0OHcHeg

YOU DA ONE

ÄNNU EN FEEEET LÅT MED RIHANNA

WATER FOR ELEPHANTS

Sitter och kollar på Water for elephants, rätt bra film men lite seg.. Har velat se den länge också kom mamma hem igår och hade hyrt den, perfekt!
'
haha, so go

JAG TROR JAG DÖR


Usher kan vara den snyggaste människan Gud någonsin har skapat. Heeeelt perfekt, snygg, het och gör dem bästa låtarna. I'm forever a Usher-fan. ♥

MONDAY

Har efter skolan hunnit äta pizza, pluggat lite, tagit en ''powernap'' som varade lite längre än planerat - i 2 timmar, kollat på Teen Mom 2 haha och ätit ännu en gång.
Vad ska man hitta på nu då? Är sjukt sugen på att baka! Kanske ska fråga min lillasyster om hon är på?

Men innan det ska jag bara läsa igenom lite psykologi och softa här lite med sköööön musik.


helvete vilken tråkig bild

SUNDAY

Efter långpromenad med syster och firande av pappa tar jag nu tag i plugget. Ska plugga Historia på Skype med Mikaela, det har kind of like blivit en söndagsrutin haha! Men det blir ju både roligare och enklare för båda att plugga två så nu kör vi snart igång.
bloggar sen!

FARS DAG

Du är välrdens bästa, älskar dig min pappa! <3

JENNY APPELGREN

Nu drar jag till Jätten med APPLET aka:

jennnyys.blogg.se
jennnyys.blogg.se
jennnyys.blogg.se GÅ IN OCH LÄS

JOG

Var ute och sprang nyss, älskar känslan efteråt! Man känner sig så duktig! Ska hoppa in i duschen om några minuter, men väntar lite för hatar när man eftersvettas haha..
Efter det ska jag göra mat och lite andra småsaker, c yaaaa

MY SISTER

Goddagens! Sitter just nu hemma hos min storasyster, har tillbringat tiden här efter skolan. Vi har hunnit gå promenad runt halv Trollhättan i typ 1,5 timme haha. Nu har vi kommit hem igen och sitter här och äter massa frukt, gott!

Ska snart ta bussen hemåt och käka with my family, efter det ska jag fixa mina naglar, plugga lite och duscha. Skönt!
LATER
gammal bild

OJ, TOP MODEL

Efter en jobbig dag i skolan sitter jag nu i hörnet i min säng och chillidillar. Tänkte fråga om någon av mina girls ville promenixa med mig men jag var för trött för att orka, haha.
YES NU ROPADE MIN SYSTER OCH SA ATT DET VAR TOP MODEL PÅ TREAN, mitt favourite program. Tar med mig täcket för ut till vardagsrummet för 1 timmes TV-tittande, later!

ANA GINA

HAHAH Gina alltså... Så jäkla rolig tycker jag, speciellt alla klipp med Svennemorsan, Bettan in my heart ♥

ULLARED

Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag köpte när jag va på Ullared i fredags hehe. Det är inga märkvärdiga grejer egentligen, men tycker att det är lite kul så enjoy!.....

EMA LIVE FROM BELFAST

Efter ännu en liten promenad med Josefin och lite käk sitter jag nu här med datorn i famnen och Tvn framför mig - EMA Belfast som gäller. LMFAO är så jäkla grymma live måste jag säga! L O V E till dem ♥
Ska kolla en stund till men sedan blir det sängen för min del, skola imorgon igen nu. Kan ju säga att jag är sådär taggad.. 
Nu börjar det igen, hörs imorn!

THE GIANT

Drar ut med Jenny och min nya coola ugglring till Jätten. Hörs senare!

BIG LOVE (bilden är till mina två Jennys)

Hade en asbra avslutning på höstlovet igår hos Jenny, skön kväll alltså. LOVE U!

Just nu har jag precis gjort mig iordning och funderar på att traska till min syster och gå ut med henne, längesen jag träffade henne nu.

Men vi hörs senare, hejdå!

night @APPEL'S


me and my girls ♥

Sitter just nu hemma hos APPEL med henne och Sär, vi har det väldigt gött ska ni veta. Har dunkat musik, varit på Jätten och nu sitter vi här o käkar allt från godis till chips. HAHA ''allt ifrån''.. Vi kollar även på CryBaby, världens konstigaste och oseriösaste film haha, fan ett skämt ju!

Nu ska jag softilera vidare, se yaaaa! MOA

RSS 2.0