sqwaseredtrfygh

Va precis och träffade min moster och kusin som har kommit hit ett tag från England! Jättekul att träffa dem verkligen! Orkade  bara med en liten stund, eftersom det känns som att jag håller på att bli ännu sjukare. Så nu ska jag istället göra mig en kopp te och titta på någon film, mys. 
 
sötaste Alice!

THE WEEKEND

Har inte bloggat mycket denna veckan, men skolan har ju tagit upp lite tid och på eftermiddagarna har jag bara slappat. I torsdag va jag hemma från skolan eftersom jag inte kände mig helt okej. När min lillasyster kom hem från skolan ville hon baka cupcakes så då gjorde vi det haha. I fredags spenderade jag kvällen med 3 favvotjejer hemma hos Jenny med massa film och mys. Alla somnade såsmåningom, måste ha vart på grund av att skolan har börjat och vi inte riktigt är vana vid det, haha.

Igår kväll träffade jag Jenny och Josse hemma hos Jenny. Vi käkade pizza och satt och snackade om allt i flera timmar tills Josse cyklade hem. Då drog jag o Jenny helt spontant till Jätten en kvart innan dem stängde och köpte lite götttttt. Sen blev det filmer och snack ända in på natten, slaggade där gjorde jag också. Jättemysigt!

cupcakes från i torsdags
sjukling från i torsdags
Pizza igår hos Jenny, inte helt fel!!
MYS
''AMERICAN BREAKFAST''
peanutbutter/chocolatebutter med toast, godaste ever!

WEDNESDAY

Tredje dagen i skolan avklarad, och det var nog den segaste på länge. Långa genomgångar med korta bensträckare och grönsakssoppa till lunch va inte direkt vad jag kallar en bra skoldag. Slutade i alla fall vid tretiden och så cyklade jag direkt hem eftersom jag hade så fruktansvärt ont i magen. Somnade i ungefär två timmar då jag vaknade och åt, sedan åkte jag till min systers lägenhet och fixade lite grejer. 

Nu sitter jag här och kollar på Desperate Housewives och har precis druckit te, har väldigt ont i halsen. Ska försöka att inte lägga mig allt för sent idag, sen får vi ju ser hur det kommer att gå haha...

Tre bilder från idag

SCHOOL, DAY 2

Oj, det var visst en vecka sen jag skrev sist! Glömmer så lätt bort bloggen när jag inte har uppdaterat på ett tag så då blir det såhär haha. Idag har jag i alla fall vart i skolan till halv 2. Efter det tog jag sällskap med Mikaela, Lunkan och Hampus en bit tills jag cyklade vidare till kvarterskrogen. Hade lovat Toufic att komma förbi idag haha. Väl där blev det pizza såklart, blev kvar där ett tag tills jag cyklade till min systers lägenhet och grejade lite. Efter det tog jag en sväng förbi min mormor och morfar och stod och pratade lite med mormor tills mamma kom dit från sitt jobb och vi cyklade hem tillsammans! En väldigt bra dag med andra ord!
Nu ska jag sova lite för jag är så sjukt trött, sen blir det käk och ikväll ska jag träffa Jenny!

NEW

Tröja från VILA
Halsband från Ur&Penn
Läppstift från LORÈAL
Puder från MAYBELLINE

random life

'
Only God can judge me

RSS 2.0