Balkonghäng med bästa syster


Blöööööää

Denna torsdag har bestått av matte nationella från 8:30 - 14:00.. Gött segt var det men jag tog mig igenom det! Dock gick det väl sådär. Efter skolan cyklade jag hem och tog en powernap för att sedan provjobba från 17:00 - 21:00. Gött segt det också till en börjat men jag sålde mitt första avtal!! 😃 Kändes så jäkla bra! Nu har jag ätit, duschat och målat naglarna och ligger nu i sängen och läser i en svenskabok. Imorgon är det fredag - efterlängtat!


May. 22, 2013

Fooood


Tele2

Provjobbar wie


Hahahaha

Hahaha jag dör, råkade skriva hela inlägget i rubriken på inlägget under, hahaha fyfan


Nyss hemkommen och ska nu sätta mig och plugga för kung och fosterland, ska fan göra klart rapporten nu! Känner mig ännu mer taggad eftersom provet i skolan idag gick galant, eller så kändes det i alla fall! Som hjälpmedel för plugget har jag keso, valnötter, päron, banan och lite honung på det, sjukt gått! Nu sätter jag igång!


Standard frukostbild


Studying...

Känns som att jag har suttit och pluggat sen i onsdags då jag blev ledig, och än sitter jag här nu. Ska bli klar med en rapport tills imorn, samma dag som jag har naturkunskapsprov - fyfan. Sitter och växlar mellan rapporten och naturen....... Har huvudvärk och ont i hela kroppen


My lovely omelet

Kom nyss hem från skolan. Trodde att jag började 12 idag men när jag kom till skolan hade jag visst haft en lektion kl 10 haha, noll koll.. Men jaja, det va ju bara en gång.

Sitter nu och äter omellet, tänk att det kan va så sjukt gott att steka ägg, skinka,lök och paprika med mycket salt?! Mmmmm

Ska plugga nu i några timmar och ikväll kommer O'Neil hit, puss!


Btw

Har jätteont under nageln, där nageln och skinnet skiljer sig åt ni vet? I alla fall, där har jag skitont men vet inte varför. Tror att jag kanske pilla där på jobbintervjun för att jag va så nervös och inte märkte hur ont det gjorde förrän några timmar senare, haha. Det gör i alla fall ont och det är svårt att skriva så inlägget innan detta tog år att skriva, jobbigtttttt


Mmmm

Dagen har bestått av skola där det ingick nationellt prov i engelska. Det var den skriftliga delen som skulle avklaras, det kändes bra efteråt i alla fall så jag hoppas på ett bra resultat! Skoldagen var seg och slutade inte förrän kl 4.. Då bar det hem för att äta något snabbt, fixa till sig lite för att sedan cykla in till stan för en jobbintervju som jag hade kl halv 6! Det gick bra där och jag ska på utbildning på söndag, riktigt kul! :)

Kvällen bestod av spanska och psykologiplugg och nu har jag förflyttat mig till sängen. Imorn är det utmaningen så ska sova nu snart och tagga tills imorn! Godnatt!!


Bilder från Valborg

Gårkvällen spenderades hos Jenny med Jenny, Jenny och Vilma. Vi gjorde mat och satt och pratade om allting i flera timmar, riktigt roligt haha. Tog det bara lugnt och va hemma vid 1-tiden :)
Jättetrevlig kväll! :)


RSS 2.0