tråkigt mellanmål

Sitter i köket och käkar lite mellis, slutade för cirka en halv timme sedan. Dagens planer blir att ta det lite lugnt nu först, men sedan vid 6tiden ska jag hem till Josephine, där hon ska ha Mary Kay ''party'' med mig, Jenny och Jenny!
 

Monday afternoon

Har precis kommit hem efter en kort skoldag, 1 till kl4 blev det idag, helt okej. Man hinner knappt fatta att man är i skolan förän man ska gå hem igen haha. Tog en promenad till och från skolan vilket var rätt skönt men det märks att det börjar bli höst, sitter och dricker te nu också som ger ännu mer känsla... åh :(
 
Nu ska jag ta tag i matten, senare ikväll blir det indisk mat, mm!
 
 
 

RAINY SUNDAY

Idag har det regnat och vart kallt hela dagen så har inte gjort mycket alls. Vaknade runt halv 12, tog mig ner till köket och åt frukost. Duschade efter det och tog det lugnt bara. Jenny kom hit vid 3 och då gick vi ner till stan och hämtade ut mina tågbiljetter till Stockholm (100% hyyyype!)!. Känns gött att äntligen ha dem i handen, hehe. Vi tog en promenad hem sen igen. Satt mest hemma en stund tills vi åkte till min syster o hennes kille vid 6-tiden för att käka tacos. Riktigt mysigt och suuuupergott. Kollade även lite på X-factor. Vi åkte hem inte långt efter det och sen dess har jag inte gjort så mycket. Mest bara hängt, är skittrött idag haha. Det viktigaste jag har gjort är väl målat mina naglar, hahaha lol... 
 
Imorgon börjar jag vid 1-tiden så det är därför jag inte har gått o lagt mig än, ääääven fast jag är helt slut typ haha. Har kollar lite Desperate Housewives och funderar på att kolla ett avsnitt till. Vi får se hur det blir med det. Säger godnatt här i alla fall!
 
HAPPINESS
 

GOD DAMN TIRED

Kom precis hem från min syster efter en superkysig kväll med henne och hennes kille. Vi drack te, åt muffins, chips, dip, och godis och kollade på Avatar. Georges körde hem mig när filmen var slut så nu ska jag strax hoppa i säng. Är verkligen skittrött. Vaknade runt halv 11 idag, duschade och fixade iordning mig. Sedan kom min mormor och morfar på besök (som vanligt på lördagsförmiddagarna :) ) och då fikade vi. Sedan körde dem mig och min lillasyster till Emilia där vi bakade muffins och äpplepaj, mums. Blev inte kvar där allför länge, eftersom jag skulle jobba i kvarterskrogen kl 3. Där blev jag kvar tills klockan 8 då mamma och lillasyster kom och hämtade mig. Väl hemma åt vi en mysig ''middag'' som bestod av revbenspjäll, potatissallad, baguetter, frukt och ost och kex. Sedan blev jag skjustad av pappa till mig syster igen där jag som sagt spenderade kvällen. Haha, långt inlägg för en dag men jaja.... 
 
Imorgon ska jag försöka orka att ta en powerwalk, hämta ut tågbiljetter i stan och eventuellt jobba lite, annars ska jag bara ta det lugnt. Hörs imorgon eller någon annan dag!
 
tre halvdana bilder från idag
 
 

FRIDAAAAAAAAAAAAAY

Har inget o göra så slänger in some kinda of inlägg. Sitter i skolan med Maria och väntar på att min sista lektion ska börja, nämligen historia i 1 h 15 min..... Sedan ska jag hem och sova eller något, är fett trött och har ont i min mage. 
 
jag o tildis

SUNDAY

Idag har inte hänt mycket.Gick ut på en powerwalk imorses med musik i öronen, skitskönt, så gött att gå ut precis efter man har vaknat. Jag är så trött då att jag inte ens fattar att jag har gått ut förän jag har kommit hem haha lol.

Har helt enkelt tatt det lugnt hemma idag, hjälpt mamma lite med småsaker, spelat Sims 3 (!!!) med min lillasyster stor del av dagen haha, så jääävla roligt spel! Sen blev det en sväng till Jätten för att handla lite åt mami. Skulle träffat Jenny ikväll, men det blev icke så. Ska förmodligen träffa henne imorn istället :)

Nu har jag precis suttit nere med min family och ätit lite gott och skrattat mycket. Ska nog ta det lugnt och kolla på Desperate Housewives nu, see you when we see you!


Spikön

Reebok Easytone, sjukt sköna skor som verkligen fungerar!
OMBRE?

RSS 2.0