GÖTEBORG

Var uppe med tuppen imorses, idag bär det av till Göteborg med Ida och Sofia! Tåget går 09.20 någonting så nu ska jag fixa mig det sista och äta innan jag går till Ida och sedan vidare till Resecentrum!
fick bli en bild från förra sommaren på Smögen i Sofias sommarstuga; Jag, Josse, Ida och Sofia :)

GIFTS

Ännu en ärmlös skjorta! Från Mikaela, Maria och Matilda(?) Sjukt snygg! Tack så mycket!

GIFTS

Min vänner känner mig väl, jag ääälskar armlösa skjortor/blusar och denna fick jag av Sofia, Jenny och Jenny(?). Sjukt snygg som jag kommer ha i sommar och höst, taaaaaack!

GIFTS

Fick den här korsringen (älskar kors!) av Jenny, Jenny och Sofia, och armbandet av MMM (Maria, Mikaela och Matilda), tack så sjukt mycket!

GIFTS

Fick en så sjuuuukt fin klänning av min lillasyster, precis den jag hade önskat mig! Tyvärr var den för stor och det fanns ingen mindre storlek så får köpa något annat istället eller vänta och se ifall den kommer in igen... Men ville visa den i alla fall, den är så sjukt snygg!

GIFTS

Fick 3 jättefina nagellack av min vän Linnéa, då hon vet att jag typ ääälskar nagellack haha. Tack!!!

WOOOW

Ooops, har inte bloggat på jättelänge... Har inte haft lust eller ork men ska försöka att komma igång igen.

Mycket har hänt sedan föra inlägget, det har bland annat blivit sommarlov och jag har även FYLLT 17 ÅR!!! Så här kommer några bilder från min dag samt några presenter:
♥♥♥
Jag bjöd på egengjorda morotskakemuffins, drömmar och kladdkaka, med lite mycket hjälp av bästa Linnéa!
nästan alla girls och all fika!
min första och bästa vän ♥

Middag på Truly Indian med familjen på kvällen

några av presenterna!


Hade en sjukt bra födelsedag, tack alla som var med! :)

GRATISBIO

GÅ IN OCH BLI MEDLEMMAR ALLIHOPA! SJUKT BRA SIDA DÄR DU KAN FÅ GRATIS PRESENTKORT I MASSOR AV OLIKA BUTIKER!

THURSDAY 7/6

Skolan gick bra, fick även reda på några betyg som jag blev väldigt nöjda över! :) Direkt efter skolan cyklade jag till gymmet i ösregnet där Jenny befann sig. Cyklade spinning lite och lyckades cykla 1 mil på 23:40 (!!!) nytt rekord och var hur slut som helst efteråt! Efter det körde jag  lite armar och sen ''tävlade'' jag och Jenny i plankan, fyfan säger jag bara, haha.. 

Nu har jag precis ätit sallad och den sat jävligt bra för jag var så sjuuuuukt hungrig. Nu tänkte jag chilla sönder mig och kolla på film förmodligen. C yaa around
haha, lillle Adam idag. Skön kille!

BIG LOVE TO MY SISTERS

HAHA, min syster skulle ta outfitbild på mig men ingen blev bra, som ni ser här...


Bilder från min syster, lite halvdåliga kanske men det beror på min mobilkamera. Hade i alla fall jätteroligt, skrattade och myste med mina systrar och blev spelade fifa med min systers kille, haha! Har alltid så roligt med dom. :)

Nu ska jag göra om ett par svarta jeans till jeansshorts och packa träningskläder tills imorgon - har idrott i skolan och efter det beger jag mig till gymmet!

Gårdagen i bilder

Tre bilder från min underbara dag igår! Den bestod dock av skolan, men är klar med alla uppgifter nu så det är så himla skönt! Fick även sluta tidigare och då cykla jag hem och läste igenom den sista uppgiften för att sedan skicka in den. Somnade i någon timme och satt sedan med min mamma och hennes kompis och snackade lite tills mamma åkte till stan. Då åkte jag och min lillasyster upp till Jätten för att köpa lite ingredienser (haha) till maten vi skulle göra. Det blev club sandwich och pommes frites vilket blev en stor succé! RKTIGT GOTT! Efter det kom Jenny hit och då blev det massa gott och DH-tittande. Mys!

Nu åker jag och min lillasyster till våran andra syster där vi ska äta tacos, glass, kladdkaka och jordgubbar! PUSS

Monday

Äntligen är det måndag (?!), men är bara glad för att det är SISTA RIKTIGA SKOLVECKAN!!! Fett hyoad över det, sen tar jag sommarlov BIG time. Har bara två saker kvar att göra tills imorgon och sen är det sluuuuuuut på skiten! SÅ JÄKLA GÖTT. Har fått reda på mitt engelskabetyg idag i skolan men annars var skoldagen helt onödig. Ska äta det som visas på bilden nu medans jag ska skriva en svenskaboksanalys, sedan blilr det powernar för att efter det ta tag i lite psykologi...!
Äpple, russin, mandlar, kokos och honung, skitgott!

a bit of me


PROMETHEUS

Var och tittade på Prometheus förut med Jenny, väldigt bra gjord film med bra effekter osv men slutet var det mest random jag har sett haha. Men tror kanske att det kommer komma en tvåa så det är nog därför. 



BIO

Beger mig till Särebornet, senare blir det bio! XOXOXOXO
random bild på jennys katt, Katt

RSS 2.0