asdfghmop

Har inte gjort ett jack shit idag. Vaknade vid 12, gick ner, åt frukost, kollade på tv. Klockan 2 gick jag upp och gorde mig iordning och vad har jag gjort sen dess har jag ingen aning om hahaha. Ska snart åka och köpa gymkort med mamma i alla fall och ikväll blir det nog att träffa Jenny sääär :)
 
bild från igår när jag lunchade med farmor och farfar och min lillasyster ute på Överby. Mys!

28 october

Godmorgon! Gick upp lite tidigare idag, ska nämligen träffa Mikaela innan hon åker till Singapore (!!) i två veckor. Sad men är glad för henne, hon kommer få det awesome!! Ska bland annat få låna henne fritidskort när hon är borta också, så snäääällt av henne! 
 
Så nu har jag gjort mig iordning lite, och väntar nu på att hon ska vakna haha. Solen lyser ute men det är kallt, men man kan ju inte få allt haha. Hoppas det blir varmare under dagen! :)
 
Igår kväll hade min storasyster släktkalas, eftersom hon fyllt 20 år! Käkade asgod mat och bara umgicks med släkten och kusiner, mysigt!
 
Finaste systern man kan ha! Och finaste paret jag sett ♥
Jag igår. Frisyr gjord av min lillasyster :-)

WONDERFUL HOLIDAY

Såhär glad är jag just nu för jag har äntligen LOOOOOOV! Så jäkla skönt! Har haft en bajsdag i skolan som bara bestått av prov men nu är det öveeeer! Kom hem och då bakade jag och mina systrar cheescake till imorgon och åkte o handlade! Nu har jag precis städat lite på mitt rum. Senare ska jag äta tacos med familjen och ikväll kommer förmodligen tjejerna hit!!!

#HAPPY
 

@ theschool's library

Sitter i biblioteket och pluggar lite med Mikaela. Eller vi försöker i alla fall, innan vi flippade ur i webbcameran och började kolla på monsunregn på youtube......Men nu ska vi plugga igen hehehe.... Slutar klokan 4 idag och resten av dagen består av....... P L U G G 
 
 
crazyyyeeeeeeo
 
 

BORING

Kom precis hem från skolan. 
 
 
Nu blir det noodles och plugg. Toodles! höhö

SVENSKA HOLLYWOODFRUAR

Har idag klarat av skolan, en snabbis till stan, skrivit klart en krönika, gjort klart engelskan till imorgon, lagat mat och nästan blivit klar med min biologirapport. Känns riktigt bra!
 
Just nu sitter jag och kollar på Svenska Hollywoodfruar, så jäkla bra haha! Dem håller på att tjafsa nu också, garvar sönder hahaha så kul! Efter det ska jag kanske plugga lite till om jag pallar, eller så kollar jag nog på någon film eller  något liknande. 
 
Godnatt sålänge!
 

LOVELY TUESDAY

Tjenaaaaa.
 
Vaknade ändå hyfsat utvilad imorses vilket var skönt, dock är det alltid lika jobbigt att gå upp.... Har bara två lektioner på tisdagar mellan 10 och 2 så det är väldigt skönt! Ville egentligen direkt hem och ta en powernap men kom på att jag behövde en ny foundation, Mikaela skulle också ett ärende så vi cyklade till stan en snabbis, och sen åkte jag hem. Nu har jag precis skrivit klart en krönika, så jag slipper gå på den lektionen imorgon, vilket innebär att jag börjar 10 iställer för 8.15, skiiiitsköööönt!
 
Nu ska jag ta en liten paus, sedan blir det engelska och biologiplugg resten av dagen...
 
bästa foundationen jag någonsin haft!

#bitter

Kärlek eller pengar? - lätt kärlek
Vin eller öl? - hatar båda
Dag eller natt? - lätt nat haha
One night stand eller förhållande? - förhållande såklart
Tv eller internet? - internet, kollar aldrig på tv typ
Pepsi eller cola? - gillar inget utav det haha
Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - både och, men hemmakväll är så mysigt :)
Färgfoto eller svartvita? - färg
Telefonkontakt eller face to face? - face to face for life
Bilddagboken eller facebook? - FACEBOOK, hahaha bilddagboken är ett härligt minne dock


Nio har du någonsin
Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - nope

Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nej!
Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja det har väl alla

Har du hoppat bungy jump? - nej, är höjdrädd

Har du nånsin varit med i en olycka? - har blivit påkörd av en annan bil haha
Har du nånsin ätit en hel tårta? - neej tyvärr haha
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - na, men älskar skadeglädje haha

Har du nånsin tyckt att världen suger? - jaaa 

 

 

Om dig:
Hur många barn vill du ha? - 2 
Vill du gifta dig? - ja
Rullar du spaghettin eller skär du den? - haha jag rullar
Har du ätit sushi? - Nej, uew
Favoritglass? - Allt med lakrits och choklad
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - haha wtf, typ 5 kanske
Humör? -  glad, lycklig, pissed of och straght up mad på en viss person
 

Fyra grejer

Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nooope
Har du en hund? - nej men vill ha en so baaad
Sover du helst själv eller med någon? - med någon ♥
Tror du på spöken? - naaaaeeee

Vem:
Vem älskar du? - vänner, familj, O'Neil
Vem vill du bli full med? - haha jadu, mina vänner
Vem är den bästa artisten/gruppen? - drake, nicki minaj, usher
Vem pratade du senast i telefon med? - O'Neil nu
Vem är snällast i världen? - Mikaela Lundsgård
Vem vill du prata med? - O'Neil
Vem sov du senast med? - O'Neil 
Vem kramade du senast? -  Josefin
Vem kan berätta allt för dig? - Mikaela, Jenny, Jenny, Veronica, Mirna and so on and so on and so on...

#BITCHES CAN TALK BUT THEY WILL NEVER DESTROY ME


THE WEEKEND

Har haft en bra o lugn helg, som alltid haha. I fredags hände jag med Mikaela efter skolan en stund, sedan vidare hem för att softa o käka pizza med Jenny. Mötte även upp Sofia en liten stund för lite catch up! Kvällen bestod av x-factor och mys, standard! 
I lördags (igår) blev det först gym med Georges i ungefär 2 timmar, riktigt härligt och har sån träningsvärk i mina armar idag haha shit asså.... Mot kvällen blev det bowling med farmor och farfar och familjen. Efter det käkade vi ute och sen blev det hem till oss för efterrätt och chitchat! Härlig lördag.
 
Idag har jag gått runt hemma i min pjamas hela dagen o bara degat. Skulle egentligen ha pluggat men resultatet blev att jag skrev typ tre meningar på en rapport och sen blev det inget mer med det haha.... 
 
Börjar sent imorgon så ska nog knäppa på någon film nu tror jag, godnatt sålänge!
 

SHOES FOR THE WINTER

Köpte dessa två par skor när jag var på Överby med min mamma och lillasyster i onsdags. Riktigt nöjd och så sjukt snygga, kommer användas superflitigt i höst, vinter och tidig vår! :)
 
dålig bild, men ville få med detaljerna!!
 
 
 
 
 

THURSDAY

Min dag har bestått av skola, tränin och Desperate Housewives. Det är så alla mina dagar ser ut nu för tiden känns det som haha men vad ska man göra? #RUTINER
 
Sprang 30 min på löpbandet idag vilket var skönt efter en dag i skolan. Blev verkligen genomsvett också, så gött när man är helt slut, orkade knappt cykla hem sen haha (i öööösregnet!). Nu ska jag ta tag i lite plugg lite snabbt, sedan byter jag plats från datorn till TV:n, see ya!
 
dagens lunch i skolan, sjukt gott för en gång skull!!
 
workout

KNOCKED OUT

Kom till gymmet vid 4 och stannade till kvart över sex och gymmade med Georges de sista 45 minuterna ungefär. Är heeeelt slut nu så ska vila hela kvällen hade jag tänkt, det förtjänar jag efter det här haha.. Det blir väl att kolla lite serier skulle jag tro. Ska lägga mig tidigt även fast jag börjar sent imorgon, kommer sova som en stock hela natten säkert! :)
 
bästa nike, shit ser gravid ut haha!!
just burnin' some calorieeeez
 

BREAK

Är hemma för en break. Hade lång lunch, plus att jag stressade så mycket imorses att jag glömde vantar och det är freezin cold uteså åkte hem och hämtade haha. Måste ha dem sen när jag ska till gymmet och tillbaka hem :) Ska slappa lite och dricka te innan jag återvänder till skolan igen för en låååång mattelektion och naturkunskapsprov!
 

PLUGG SÖNDAG

Tjena. Ligger i sängen o myser med naturkunskapsplugg hehe... Har prov imorgon så denna söndag kommer bestå av plugg och att bara ta det lugnt eftersom jag har träningsvärk i hela kroppen också haha... Har tränat tre dagar i rad, och igår var jag på body combat (?) med min syster. Skitroligt pass verkligen, men blev inte så svettig och andfådd men märker idag hur man verkligen nvände alla muskler i hela kroppen haha SHIT asså. 
 
Igår jobbade jag även några timmar och när jag kom hem vid 9-tiden tog jag det bara lugnt och kollade några avsnitt av Desperate Housewives innan jag däckade vid 12 och vaknade kl 11 idag haha.. illa. Nu ska jag kolla DH/plugga vidare.
 
ADIOS
 
thaibuffé i Göteborg med Jenny förra helgen
Fika med Mikaela för några dagar sen i stan. Hahaha, vi slog vad om vem som kunde skriva klart en uppgift först typ, och hon vann så jag fick bjuda henne....
 
 

KANELBULLENS DAG

Tjenatjena. Har vart ännu en lång dag i skolan med idrott (som inte riktigt blev som planerad) och massa andra lektioner. Idag är det ju kanelbullens dag så jag och Mikaela gick och köpte gifflar, gooooodaste på länge! Så det piggade upp vår dag ett tag i alla fall haha. Slutade kl 4 och då cyklade jag hem med en gång och pluggade lite, men somnade såklart till sist i ca 20 min. Då kom mamma och väckte mig och då åkte jag ner till stan med familjen och käkade på O'learys. Skitgott!
 
Nu har jag kommit hem för inte så länge sen, har pluggat lite till och nu ska jag strax duscha och sedan återgå till plugget igen.... MOOOOORD
 
'
 
 

WEDNESDAY

Har haft en bajsdag i skolan. Hände egentligen inget särskilt men det är så fett segt, har verkligen inte lust att gå dit längre haha. Jag och Mikaela stannade i alla fall kvar efter skolan i ca 40 min och pluggade lite. Då åkte vi till Överby spontant eftersom jag behövde lämna tillbaka en grej som jag köpte där igår och hon också hade ett ärrende där. Vi stannade i max 1 timme då jag inte orkade gå där idag igen haha.. Väl hemma pluggade jag lite till och lagade sedan mat till min familj. Ris, kyckling, curry och grönsaker blev det och det blev fett gott, min favoritmat typ haha. Efter maten pluggade jag ännu lite till (tror jag? kommer inte ihåg haha) och efter det har jag bara tagit det lugnt.
 
Imorgon har jag lång dag i skolan - 8.15 - 16.00, värsta dagen på hela veckan. längtar redan tills den är slut. Imorgon kväll ska jag i alla fall ut och käka med min familj så det ser jag fram emot. Senare på kvällen väntas mer plugg.
 
Nej, nu måste jag sova om jag ska orka dagen imorgon. PUSS
 
 
blev FETT sugen på pizza nu ååååh
 
 
 

STOCKHOLM CITY

 
 
 
Har haft världens bästa helg hos min husby i Stockholm. Så grym är du. I love you. That's all I wanted to say.
 

RSS 2.0