Tuesday

Har inte hunnit blogga idag, slutade kl 4 och direkt efter det kom mina systrar och hämtade mig och vi åkte hem till min syster. Där åt vi, bakade chokladmuffins och åt haha. Mycket äta alltså.

Nu har jag precis packat väskan med bikini, ska till badhuset efter skolan imorn med Maria. Vi ska simma eftersom att vi inte var med när vi gjorde det i skolan så det blir väl chill. Är fett trött efter allt ätande och en lång skoldag så ska snart krypa ner i sängen. Hörs imorn!
åt glass förut också, hahaa

THE BODY SHOP


WATCH


THURSDAY

haha, cp bild

Kom hem från skolan för ca en halvtimme sen så har i stort sett bara hunnit äta. Nu ska jag ta tag i det plugg som jag har tills imorgon och sen eventuellt träna. Skönt!

FRUIT AND STUDY

Jenny har precis vart här en stund, nu sätter jag igång och pluggar lite!

HÅRET

FÖRE:
EFTER:
Ser nu att man inte ser någon skillnad alls typ, fail. Men självklart ser man mer skillnad om jag har håret utsläppt, vilket är en anleding till varför jag har just uppsatt i tofs idag, haha. 
Jag klippte ungefär 3 cm på det längsta av mitt hår, hade nämligen format längden som ett V men vill nu ha helt rakt som ---> _____. Haha. Men efter jag hade klippt det kom jag på att jag ville ha som ett V ändå, så det va ju lite synd för mig. Blev ändå rätt nöjd dock, ingen stor drastisk skillnad precis :)

TIME TO CUT MY HAIR

Om cirka 1 timme åker jag iväg till min moster som är frisör för att kippa mitt hår! Inte so exited egetligen, gillar aldrig att klippa mig eftersom jag vill ha så långt som möjligt hehe... Klipper mig då också väldigt sällan vlket är dåligt, för då hinner det bli jätteslitet och då MÅSTE jag typ klippa mycket när jag väl klipper mig. Menmen, ska försöka att bara klippa 1 cm.... får se hur det går! 

Bilden ovanför är i alla fall en FÖREbild som togs för några dagar sen, EFTERbilden kommer ikväll eller imorgon skulle jag tro!

A LITTLE BIT OF HEAVEN

Kollade på denna filmen förut! Måste erkänna att den var lite seg men man berördes verkligen av den! Och jag älskar ju romantiska filmer haha. Dock kunde den ha varit lite bättre, så ger den 5/10! Men rekomendearas starkt om ni är into romatic!

HOME

Är hemma från skolan idag, mår inte riktigt bra. Gick upp för cirka en timme sidan och sitter nu nere i soffan med datorn och ska nog sätta på en film snart. 


sucks to be sick

DAMP

JAG BLIR STÖRD PÅ MIN MOBIL SOM CPAR SÅ MYCKET, NU GÅR DET INTE ENS ATT ÅÅÅÅÅH TRYCKA PÅ NÅGON KNAPP TYP!!!!111one

En sak är säker: köpr aldrig en hTc Wildfire och installera Go SMS Compose och spara 3000 sms i en konversation och sen försök att smsa för då lägger den ner. FOE SHO

mellanmål



Banan, äpple och kiwi, gött mellanmål!

INGEN FACEBOOK FÖR MIN DEL

Jag kan inte gå in på facebook så jag passar på att blogga medans Mikaela gör en psykologiuppgift. Så just nu sitter vi i bilblioteket och chillarrrrrrrrr. SLutar vid halv 3 och efter det ska jag hem o sen byta om till träningskläder och ta en PW med Josefin.
gumman


kaoz

SUNDAY

Usch, gillar inte söndagar alls. Dem brukar mest betyda plugg och väntan på måndagen haha, och så är det väl ungefär idag också. Har psykologi att göra och en artikel att skriva, men när idag som det blir gjort vet jag inte ännu.

TIRED

Sitter här helt söndertrött. Träffade Sofia, så hon har precis gått hem. Vi kollade på Gladiatoerna, film och snackade om lite behövliga saker. Go är hon! Eftersom hon bara kommer hem på helgerna så får jag passa på att träffa henne då, så idag passade ju bra. Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen och sova som en stock, ska bli riktigt gött.
Imorgon ska jag förmodligen plugga, träffa Mikaela och träna - det är vad jag har planerat i alla fall. 

Sov gott!

bild på min syser och mig från Kroatien i somras, bara för att jag längtar så sjukt mycket till sommaren...

NYKÖPTA RINGAR

'
GinaTricot 10:- styck

SATURDAY 21/1

Va så jäkla trött igårkväll att jag inte orkade blogga.
Men nu har jag precis tagit mig upp ur sängen och ätit frukost, ska strax hoppa in i duschen och sen börja fixa mig. Efter det åker jag till Överby och stan med min lillasyster.

Later!
my sister and I

IT'S FRIDAY

Hallå! Har precis kommit hem från stan, gick dit med Mikaela efter skolan. Vi kikade runt lite, hon köpte en present till hennes kopmis och jag hittade en blus som jag köpte. Vid klockan 5 ska jag iväg med mina systrar för att äta pizza, det blir mysigt det. Efter det blir det myskväll med dem så hörs sen ikväll igen!


detta äter jag just nu

THURSDAY

Har kommit hem från skolan, tänt lite ljus i mitt rum och sitter med lite kiwi och ramlösa och ska snart börja plugga lite. Efter det bär det av till gymmet med Jenny och kanske Mikaela!


DONE

Är i stort sett klar med allt plugg som jag hade tänkt att få gjort idag, känns väldigt skönt!
Har tagit fram allt som ska med till skolan, har städat, har ätit, har tagit en kik när min pappa har tränat boxning.
Så sitter här nu och slappar lite, ska snart göra smoothie, fruktsallad eller något liknande.

MYCKET ATT GÖRA

Det blev inget bloggande i måndags eller igår, orkade seriöst inte. men jajaaaa....

Kom hem från skolan vid halv tre och sen dess har jag inte gjort så mycket. Målat naglarna, spelat tetris haha, städat lite osv. Ska nu ta tag i plugger, det vill säga lite spanska och engelska-glosor.. Helt okej faktiskt, jobbigare med texter och andra typer av plugg. Sedan ska jag även städa lite till och ordna inför skolan imorn, vi ska nämligen åka skridskor! Så måste rota fram dem sakerna också. Mikaela frågade om jag ville träna också men tror inte jag orkar idag, hehe. Hörs senare!

VECKA 3

Har inte orkat blogga under helgen men det ska det bli ändring på nu.

Kom precis hem från skolan, va kvar i skolan och snackae med Mirna lite så jag tog en senare buss. Nu sitter jag vid kösbordet och äter och snart kommer Jenny hit. Behöver plugga lite idag också men det löser sig, hon kan hjälpa mig om jag ber snällt haha. Vid klockan 7 ska jag även till mina kusiner och fira deras pappa som fyller år. 

Så hörs ikväll igen!


haha, gör allt för att inte skriva en artikel idag på svenskan...

Mickisen min och jag själv

HARD WORK WORK

Efter ett jobbigt fys och konditionsidrottspass + en timme på gymmet efter skolan tar jag det väldigt lugnt ikväll och bara slappar. Lär ju ha gOO träningsvärk imorn i hela kroppen haha.. Sitter just nu och dricker hallonsmoothie och målar naglarna. Ska försöka lägga mig riktigt tidigt, men alla vet ju hur det brukar gå med det...
Den tog slut inna jag hann ta kort dock.......

GOOD WORKOUT

Träningen gick jättebra! Vi gymmade i 1,5 timme ungefär. Är verkligen peppad på att träna nu, så ska göra det imorgon också haha.
Nu sitter jag här nyduschad och dricker smoothie som mamma gjorde till mig och min lillasyster, gott efter att man har tränat, och nyttigt! :)
Kram
Den här ugglan hänger i mitt fönster just nu och lyser. Fick dem av min moster, hennes man och min kusin i julklapp!

WEDNESDAY

Hallå! Kom hem från skolan för nästan 1 timme sedan. Har vart riktigt trött och seg idag, men fick reda på 3 väldigt chockande men bra betyg, blev nästan för glad, haha! Nu har jag precis ätit lite, ska ta en powernap strax tror jag, sen klockan 5 bär det av till gymmet med Jenny!
Här får ni några halvtaskiga cambilder sålänge, kram!

Militärgröna byxor, men vet att dem ser svart/gråa ut..?
Solen lyste så skönt förut! Vår?

GODNATT

Bild tagen för ca 2 månader sen
Nu kryper jag ner i min goa säng, godnatt!

TRÄNING

Nu åker jag och mamma iväg för att träna, TAGGA!

FIRST DAY OF SCHOOL

Kom nyss hem från första skoldagen för i år. Det var inte så farligt, vi kollade mest på film så det va chill. Nu har jag precis ätit lite och klockan 6 ska jag på Spinning med min mamma, är fett taggad faktiskt! Vill bara dit nu typ, haha. Ska bli skönt att börja träna efter allt slappande under lovet :D
haha, gulligt!

efe

efweg

HOME

Jag och Jenny tog bussen nej till stan vid kl 6 för att käka pizza på Athena, riktigt goda pizzor där + fett sköna killar som jobbade där just idag haha! Vad roligt det var. Så vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord där i lite över 3 timmar, sedan tog vi bussen hem. Kom precis hem nu, så mätt att jag knappt kan resa på mig men snart ska jag göra en ansiktsmask, sen ska jag nog lägga mig. Imorn är det skola igen...

LUNCH


SISTA DAGEN PÅ LOVET

Godmorgon! Kom precis ur duschen NU, även fast jag lovade mig själv att gå upp kl 9 idag, men vaknade såklart halv 12... Skulle gått och tränat med Mikaela och hennes kompis också men sket i det, fyfan. Så nu sitter jag här och kikar lite bloggar, ska snart börja sminka mig och så.
Ha en bra dag!

GODNATT

Detta är jag just nu. Sjukt sugen på PLOPP men har redan ätit så mycket idag så den får vänta tills imorgon. Ska även försöka gå upp tidigt och träna, antingen blir det gymmet eller en löprunda, får se. Godnatt!

15:50

Är ashungrig. Jenny kom precis, så jag ska bara äta och sen ska vi ut o chilla, göttt1 hekdå

8 JANUARI

Godmorgon. Gårkvällen spenderades med de två bästa, vi kollade på Gladiatorerna och blev kära i TORO som är med haha + massor av andra. Eolig kväll helt enkelt, blev en kvällspromenad sedan också innan min pappa kom och mötte mig.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske blir att jag träffas Sofia sen. Måste egentligen göra en mediauppgift, eller det hade varit skönt att fått den gjord, men orkar inte haha...

har inga roliga bilder

2# NEW

Två nyinköpta ringar från GinaTricot! SKRÄLL...

GLADIATORERNA

Drar mig mot mina Jennys för lite mys framför Gladiatorerna med chips och dipp med mera! C ya
en lilly
PEACE OUT

COSY

Såhär ser det ut i mitt rum just nu, mysigt!

+++++++

Halloj! Det var längesedan jag bloggade men nu ska jag ta tag i det igen. Sitter och skypar med Jenny just nu och ska snart byta kläder, ska nämligen bort till min barndomskompis familj ikväll och äta.Nu ska jag göra en hair donut på min syster tjohej


_______


RSS 2.0